Thank You

Vad andra sagt om sina behandlingar

 Tacksamma kunder har blivit fria från


   Tarmproblem          Migrän   Ångest      

    Kristallsjukan  Yrsel        

            missbruk

Nervskador

   PMS           Klimakteriebesvär 

Destruktiva tankar    Whipplasch

             Kotförskjutningar    

     Muskelvärk

Höft

problematik    Blodförgiftning     Reumatism     Panikångest

     Ryggskott      Vilsenhet          Medberoendeproblematik

Juli 2016

Hej Annie!

Efter 10 års helvette med skakande händer och lite för mycket alkohol som egenmedicinering på grund av utbrändhet mår jag efter första behandlingen utomordentligt bra! Hur gick det till? Skakningarna försvann helt liksom suget på alkohol bara för att jag blev lugnare. Men sedan smög det tillbaka en aning.


Efter 2a behandlingen och 3 veckor senare är jag åter stadig på händerna som en  urmakare! Jag sover gott och har heller inget sug efter alkohol längre! Så här lugn har jag aldrig tidigare kännt mig. Vargen är borta!

Det största TACK jag kan ge! /BSFöre detta Auratransformerad:

Augusti / September 2016


Hej!

Jag har precis fått min tredje balancering och först jobbade det mycket på hjärtchakrat.

Men andra dagen började mindre trevliga känslor komma upp och nu rensas bockeringar ut.

Denna Qi balansering är helt fantastisk! Den går verkligen på djupet och det känns som att jag är mycke mer levande och man kan känna hur energin jobbar en hel vecka efter en behandling


I onsdags fich jag min fjärde balancering och jag kände verkligen av hur energierna drogs ut och efter balanceringen så kände jag en otrolig harmoni jag aldrig kännt förr och jag kunde liksom inte känna var min kropp slutade. Det fanns ingen gräns den kändes oändlig.

Nu fjärde kvällen har det stabiliserat sig, och jag känner fortfarande en otrolig inre frid!

//R2015 11 20  (första behandlingen)

 

Hej!

 

Jag vill tacka från botten av mitt hjärta för den energi och närvaro ni gav mig idag!


Jag har ännu inte förstått allt som skett, men jag har kommit HEM! Hem till mitten av mig själv!

Jag måste bara säga att det ni gör tillsammans skapar nya vägar, ny transformation och jag är så tacksam över att våra vägar har korsats. Jag gjorde ett stort genombrott som jag velat göra och längtat efter en lång tid. Jag ska låta natten få låta mig landa i allt som hänt och jag ska verkligen kliva in i mitt nya. I min storhet och våga vara sårbar. Så tack tack tack för att NI vågar stå i ER storhet så jag får spegla mig i er.

Stor varm kram

Iona <32015 11 15 (första behandlingen)

 

Tack fina ni!

 

Allt stämmer så väl i distansbehandlingen jag tog emot av er!

Jag är så tacksam att det äntligen sopas rent en gång för alla och förblir färdigvärkt. Till och med nerven kopplad till mitt hjärta stämmer så väl. Efter en skada vid ett trauma mot bröstkorgen för några år sedan har det begränsat mig så även där, stor tacksamhet för er hjälp!!

QiBalance Livselexir av hösta sort! <3

Stor kram!

Ann-Christin - friskvårdsterapeut

 

Hej!

Efter behandlingen jobbar magen på högvarv och jag fick om vartannat panikkänslor.

Men jag kände även glädje och energi som det var länge sedan jag kände.

Min oro yppade jag genom sms, och tack för ditt snabba och betryggande svar Annie.

Under den kommande veckan hade obehaget lagt sig, men magen spökade fortfarande. Änven om jag känt hopp och fridfullhet inombords.

Andra behandlingen kändes inte lika mycket. Även om jag kände det som att mängder av änglar var närvarande. Och en känsla av hopp och frid infann sig igen.

Tack för att du fick kontakt med min mormor som bekräftades av min mamma.

Efter tredje behandlingen känns kroppen mjukare och lättare.

Till och med hjärtat känns lättare.

Det känns så tydligt att jag genomgår en process och förändring och samtidigt så koncentrerar jag mig på att följa dina goda råd.

Tack för all tid du gett mig!

Anette
januari 2017

Hej Annie!

Jag vill bara tala om att jag för första gången på över ett år, denna veckan har kunnat ta små promenader!!!! Varken kiropraktor eller läkare har kunnat hjälpa mig. Men tänk att QiBalance gjorde det!

Jag har inte alls lika ont i min höft som förut även om det inte är helt borta.

Kram

Eva


Tack igen för idag Annie! När vi lade på luren var jag helt uppfylld och kände mig så himla glad och pånyttfödd nästan! :-) UÅ


Hej Annie!

Jag har mått över förväntan bra efter Qibalance behandlingarna. Efteråt har jag fått mer änglakontakt och trt eller ej ;.)

Resterande tid har jag varit mer i mig själv, känt mig mer balanserad. Dessutom har jag haft djupa givande samtal som gett goda resultat. Kontrollbehovet har släppt, Jag har börjat ta hand om mig själv på ett finare sätt, Astman är borta, Behovet av att vara omtyckt är borta. Det räcker med att jag älskar mig har jag kommit på. Jag känner mig otroligt tacksam och glad över den förändring som skett utan att jag själv jobbat för det. Att det bara kom på köpet efter behandlingarna :-)

Kram och med stor tacksamhet

BS


2016 01 06


Peppar peppar peppar...Nu har det gått tre månader sedan du behandlade mig och jag har inte haft migrän sedan dess! Så nu börjar jag våga tro på att det är sant! Tack för hjälpen! Magic fingers!

Kram/ Victoria
2015 11 20

(AuraTransformerad efter första behandlingen)


Tack för er QiBalancebehandling igår!

Den har redan gett mig oerhörd frid!!

Bubblan är krossad och nu händer det grejer :-) Jättetörstig hela tiden och dricker som en elefant :.) !

Är glad, fånigt nöjd, lite gråtmild, rakryggad!! Det känns i det stora hela oerhört bra!!

Nåt hände! :-)

Vill såklart ha en tid till!

/T

jan 2017


Tack Annie för alla de tre QiBalancebehandlingarna


Det var de mest kraftfulla behandlingar jag någonsin fått.


Jag är förbluffad över hur pricksäkert du får upp allting om mig. Allt stämmer!


Jag har kännt av alla behandlingar jättestarkt och jag har känt att både fysiska höftproblem, som kontrollbehov och andra gamla skador som smärtat i många år har lösts upp.


Så tack underbara själ för din hjälp i allt detta och mer därtill.


februari 2017


Efter tredje behandlingen blev jag väldigt tagen av all information jag fick av dig. Det ser ut att bli ett äventyr framöver.

Och som vanligt är jag förbluffad över hur du kan se allt jag varit med om trots att du ite kan veta.


NU ANDAS JAG FRIHET!

Jag känner mig trygg och lugn och smärtfri!


Jag är så TACKSAM kära Annie, och det blir säkert fler behandlingar framöver för mig.

/Majlis
Både QiBalance behandlingar och skypekursen med personlig utveckling har hjälpt mig och jag är innerligt tacksam för all hjälp jag fått på vägen under en längre tid Annie.


Att jag har fått modet att stå upp för mig själv och våga både att säga till, säga ifrån och våga berätta saker är stort för mig.

Jag har fått förståelse för mig själv och vad jag stoppat mig själv förut.

Jag har sett varifrån min rädsla kommit och jag har vågat släppa taget om den.


Tack för allt ditt stöd, kunskap och väglednig och att få skriva av mig till dig Annie.

/MLHej!

Precis som du skrev kände jag mig yr trots att jag låg ned under QiBalance distansbehandlingen jag fick.


Jag kände en glad förväntan, och upplevde det som starka krafter i rörelse, typ STORSTÄDNING!

Mycket vitt ljus sista kvarten.

Någon vecka efter behandlingen känns det väldigt bra, lugnt och helt utan dramatik i känslorna. Ljust är ett annat ord. :-)

Jag är i fas för första gången på många år! TACK!


Jag har fått kraft och energi till att göra saker jag aldrig tidigare gjort men önskat göra. Och jag har fått kraft att rensa och städa. Sådant som legat över mig länge.

Jag är så nöjd!

Tack/BenteJag valde QiBalance för att ta bort min AuraTransformation efter en tid. AT:n drev mitt tillstånd till att bli värre och värre där jag isolerade mig mer o mer och målande in mig i ett hörn rent känslomässigt. Jag kunde inte komma vidare gick som i en bubbla. Det slutade med att jag fick en hjärtinfarkt i augusti 2016 med efterföljande ångest och dåligt mående.

Jag bokade då tid för ytterligare en QiBalance och kände mig på en gång lättare och friare. Men en kort tid efter det dog min mor och allt drevs till sin spetts igen. Jag ville ju orka med min resa jag bokat sedan ett  och ett halvt år tillbaka till Sri Lanka och även orka med min mors begravning som skulle ske då jag kom hem från resan.


Jag fick en ny behandling innan jag reste i väg och kunde åka i väg och njuta av resan för att sedan komma hem och ha begravningen för min mor!

När all det var över brakade jag i hop igen ..... jag föll väldigt tungt och allt kändes Meningslöst, ja livet ... allt kändes tomt och  meningslöst.

Jag bokade då tid för min tredje behandling där mycket drogs fram i ljuset, mycket släppte och jag förstod varför allt det som hänt mig, hade hänt. Jag såg den röda tråden och meningen med livet allt det som borde vara självklart, att vårda mig sjäv ta hand om mig själv, ge mig själv den omvårdnad och kärlek som jag förtjänar i stället för lidandet och att vara offer.

Om Livet känns meningslöst ... Så fyll det med mening! <3

Och börja med mig själv <3 kramar om <3

/Tony FagerströmHej Annie!

Jag har en helt annan känsla av ork i kroppen än vad jag haft tidigare eter behandlingen. Vilket känns underbart!

Jag har känt att min kronchakra öppnat sig lite och jag hade samma känsla under behandlingen. Som att det strålade. Men jag vet inte om det var in eller ut som det strålade. :-)

Men jag är så mycket lugnade och mår bättre!

/Carina E


Hej Annie!

Här får du feedback från mig!


Aldig mått så bra i livet som nu. TACK OCH TUSEN RÖDA ROSOR TILL DIG

G.O


13 nov 2015


"Jag har äntligen hittat hem till mig själv och jag vaknar till en ny värd där jag är fri att göra vad jag vill utan blockeringar. Känner mig så lugn, pirrig, glad, upprymd och att jag har hittat hem till mig. Energin i min kropp har förändrats och den har mer liv. Jag har aldrigkänt något liknande. Jag kan inte ljuga för mig själv längre och behöver vara ärlig mot mig själv."

InceKristoffer Degen, Atlasterapeut, har recenserat QiBalance – 5 stjärna


"Jag har testat en full behandling (3 gånger), efter första besöket så kändes det verkligen som det hände någonting med mig, ett lugn i kroppen men framförallt i tankarna. Det besöket höll i sig i ca en vecka och bokade då mitt andra besök. Detta besöker var annorlunda, denna gången kände jag hur gamla saker drogs ut ur mig och jag blev lättare på något sätt. Man kan säga att det var som att allting var i balans i kropp och sinne samtidigt som jag hade mycket mer plats i min kropp. Det gjorde det lättare att ta in nya saker och koncentrationen på det som är viktigt ökade väldigt mycket. Efter 2 veckor kände jag att det var dags för mitt sista besök.

På min sista behandling så blev det djupare, en sista utrensning och ett lås på det, sen dess har jag mått väldigt bra, både i kroppen och mentalt. Sedan dess har allting varit lättare, kroppen och själen har börjat förstå och samarbeta kan man nog säga. Tack !"


2016 01 06 (efter 3e behandlingen)


Hej!

Tack för behandlingen! Det kändes annorlunda nu denna gång då jag fick QiBalance i stället!


Jag kunde själv känna, jag kallar det energi som strålade ut i kroppen. (min energi) Nu har jag mindre värk, Tack <3

Prövat att be om QiBalance på kvällen innan jag somnade, mitt högra ben reagerade med ryckningar. Känner mig stark i kroppen och energimännsigt. Det känns som jag hittat hem igen, att jag kan, är trygg, velandet är borta :-)

Kristallsjukan verkar ha försvunnit helt efter flera års besvär!

Jag känner stor trygghet och tillit inför er QiBalance-terapeuter!

Tack för att ni finns!

Många kramar <3

Marie-Louise


Behandling 2

Igår var det återigen dags för Qibalance, min andra behandling. Sedan senaste gången har det gått väldigt mycket upp och ner precis som det beskrevs av Annie att det skulle göra.

Denna gången körde jag Qibalance på distans, vilket var väldigt annorlunda mot hur det kändes att fysiskt vara där. När det är på distans sker det i stillhet och efter en timme fick jag ett långt sms, där allt som jag kände under denna timmen stämde överens.

Spänningarna i huvudet, trycket på höger sida av huvudet, pirrandet i båda fötterna var starkare denna gången och allt kändes tydligare än sist.

Magen och de nedre delarna började arbeta och jag kunde utan problem följa processen i min kropp som skedde. Att våga Andas är svårt, och det var även något som kom upp att jag behövde göra, göra det rätt helt enkelt. Mycket som jag länge dolt samt saker som jag visste om blev återigen påminde. Jag kände en lättnad och förståelse för min kropp och för mig själv efter denna behandling på ett nytt plan. Att jag känner alla känslor extremt starkt är något jag tampats med i större delen av mitt liv och det var även något som kom upp under min Qibalance. Detta är också en av de starkaste anledningarna till varför jag känner ett kall att arbeta med utsatta ungdomar och få dem att skapa en förståelse för sig själva. Nu när jag fått ytterligare en behandling känns det allt lättare att så småningom i livet återigen kunna gå tillbaka och hjälpa andra, när jag hjälpt klart mig själv.

Förmågan att hålla tankarna i schack, och fokusera på här och nu blev lättare igår kvälll. Jag kände mig lite tröttare denna gång, men samtidigt lätt. Som allt annat är detta en lång process som jag motvilligt måste erkänna kommer att ta tid och mycket tålamod. Men jag är villig att låta min kropp och sinne styra denna gången, så ser fram emot kommande utmaningar och vägledningar.

Tack för allt Annie

Emma

Behandling 3

Om en växande insikt och självutveckling, tack vare Qibalance


Igår var det dags för min 3:e behandling i kombination med massage. Jag tror ärligt inte att jag förstått vilken inre påverkan behandlingarna har haft. Jag har enligt andra och närstående jag har runt omkring mig blivit lugnare, tryggare i mig själv och vågar släppa taget och varit den bästa variationen av mig själv. Sociala sammanhang har blivit något jag älskar och nya möten räds jag inte längre av. Att våga vara mig själv och finna en inre trygghet och balans trodde jag aldrig skulle kunna gå. Men nya möjligheter, nya möten, nya ansvarsområden har lett till ett nytt tänk och ett bättre jag. Så tack QiBalance och Annie för möjligheten att våga släppa taget

och att vara mer jordad och vara mig själv fullt ut!

Emma


Tack Annie Hernach Wennerstrand för din behandling igår! (som jag vann).

Som vanligt så kände jag när du satte igång och jag kunde känna hur energierna jobbade. Precis som du skrev i ditt sms efteråt så reagerade jag på den energiskjuts som det blev i slutet. När det var ca 15-10 min kvar. Det verkligen vibrerade i benen och jag kände hur något stort släppte.

Jag känner efteråt att jag har ännu lättare att känna in min egen energi och frekvens, och jobba med den på egen hand <3 Precis som jag skrev i mitt tävlingsbidrag, Qi-Balance hjälpte mig att bli av med min AT och få förmågan att verkligen känna in och jobba med min egen energi. Vilket är vad jag ska göra, andra kan inte göra det helt åt mig. För jag behöver falla in i den insikten själv.. Vilket jag känner att jag kommit ännu närmare nu. :)

Jag läser om både Human Design och Gene keys, vilket jag kan rekommendera för den som är nyfiken! Jag har fått många insikter därifrån och kombinerat med qi-balancebehandlingen som jag fick igår, så kände jag att jag kunde ta till mig ännu mer av den visdom som jag redan HAR.

Sen kan jag säga att den information som Annie fick fram under behandlingen stämmer så väl. Jag lyssnar inte på den vägledning jag får eller mitt hjärta. Jag har en ganska så jobbig situation med en utav mina närmsta vänner och jag vet inte hur jag ska förhålla mig till henne (därav kylan/skyddet som du kände runt mitt bröst och mage). Jag behöver en skjuts för att öppna hjärtat, vilket jag jobbar med. Detta för att jag fick lov att avliva min hund i somras och det bröt ner mig väldigt hårt - SAMTIDIGT som jag kunde förhålla mig till det på ett nytt sätt - säkert tack vare Qi-balance behandlingarna som jag hade fått och en fick jag samma vecka. Jag har alltid haft en längtan och strävan efter att få vara ett med Moder Jord, vilket du kände. Jag kan börja känna den kontakten mer nu. Jag har mycket tankar som snurrar och får fart på mig, MEN det har en tendens att stanna i tanken - därav att du kände att det skulle in jordenergi. :) Jag har varit stel i nacken, haft lite mental trötthet och stess (som du kände).

Tack igen, Annie! <3

För en underbar behandling och en träffsäker avläsning på vad jag behövde hjälp med. <3


2015 11 11 (första behandlingen)


Kära vänner!


Nu börjar jag inse lite av vad ni gjort!

Min kropp är som en 17- årings, jag tog två varv med stavarna idag det har nog inte hänt på 10 år. Hjärnan är kristallklar och jag känner mig lätt i själen.


STORT TACK!!!

Kram Ann-Sofie

Stort TACK för idag!!


Helt underbart att få ta del av er och QiBalance!

Jag kan faktiskt inte med ord beskriva hur fantastiskt bra det är för mig!

Återigen Tack och Lycka till!


Jag kommer att varmt rekommendera er och Qibalance till alla jag möter!

Jag är så tacksam  ❤

Så mycket lättare allt blev! Wow, det finns inga ord ❤

Jag har hittat hem Kram på er!❤

/Ince