Annie Hernach Wennerstrand

QiBalance grundare - instruktör & terapeut


Kontakt

0738 - 096207

info@qibalance.se


MÖLNDAL


GENERÖS • RÄTTVIS • TACKSAMMedicinsk Dipl. Certifierad massageterapeut sedan 1999 

Trancemedium. spirituell, medial & klärvoajant rådgivning


Dipl & certifierad beroende/medberoende Coach,

Dipl & certifierad Andlig & mental coach


~Shamanskt, kvantfysiskt & pedagogiskt helande ~

Vägledning- informatör, inspiratör & coaching för dig med medberoendeproblematik


Andnings- mindfulness samt meditationsitruktör 

Dipl. Access Barsterapeut & kvantfysisk mentorutbildad
Om mig


Jag har i botten Medicinsk specialinriktad massageterapi med flertalet fysiologiska behandlingsformer och tekniker. Basmedicin och kinesiologi, pressur, revolving och idrottsmassage. Instruktörsutbildning för massage i skola och mot våld. Babymassageinstuktörsutb. Diplomerad i Reikihealing 1 & 2 Intuitiv healing och mångårig utbildning i shamansk trancehealing. Dip Access Bars terapeut, esoterik, natur magi, spirituell och medial utveckling, mindfullnesstekniker, meditationlära,shamanism med själsresor, trumresor, trummeditationer, vägledda meditationstekniker, andningsmetoder. samt diplomerar och certifierad inom coaching för andlighet, personlig & mental utveckling, beroende & medberoende,

Det är vad jag i huvudsak har arbetat med sedan 1999 och framåt
Sedan jag var riktigt liten, har jag sett auror och energier. Jag intresserade mig tidigt för orsak och verkan. Jag fick utomkroppsliga upplevelser och sanndrömmar. De kosmiska lagarna kom i tiden under 70-talet och sedan kom en tid för att lägga tarot och länka från andra sidan. Jag lärde mig även tidigt att läsa av frekvenser, och förstått sambanden energimässigt, läkemässigt och helheten i människor och djur. Att gå slagruta och använda pendel hörde till min vardag och började undervisa i bland annat healing och psykometri som är väldigt roligt och samtida höll jag varje fullmåne en kraftdjursmeditation under en 7 års period.


Sedan kom en tid som djurfarmare och jordbruk och att ta emot ungdomar till gården som pedagogisk resurs i samarbete med jordbruksverket. En spännande tid med djur och natur 16 timmar per dag i 4 år! :-) Puh!


Genom åren har jag naturligtviss fått lära mig att tolka och tyda etniteter och energin i sambanden och integrationen mellan universum, jorden och allt levande, även om det tog fasligt mycket längre tid att förstå exakt vad det var jag såg när det gällde kvantfysiskens mysterium.Psykologi, beteendevetande och drömtydning samt biologi och medicin har varit basen förutom den andliga och spirituella kontakten jag haft och utövat tillsammans med healing. Och min huvudsakliga favoritsyssla; att hjälpa människor att jorda sig och bli förankrade förutom att coacha till bättre självkänsla.


Det har varit en mycket spännande och drivkraftig resa som även gett mig väldigt tuffa prövningar genom livet så klart.

Genom att jag gått i trance och fått budskap och genom detta blivit undervisad av mina guider har det varit en nåd i hjälpen att förstå ödmjukheten. Och den har framför allt fört mig framåt i kärlek och tacksamhet till ett högre medvetande.

Så, att jag till slut kunde bli så stark att jag kunde ta emot denna enormt högintelligenta och högfrekventa energiform som jag gett namnet QiBalance. Min tacksamhet är enorm och det är som jag ser det en nåd att få vara både kanal och verktyg för något som är större än mig själv för andra.


Att lära mig att först bli helt vägledd av mina andliga guider och mästare utan att jag la mig i, för att utvärdera denna - vår nya högfrekventa energiform och att sedan skapa behandlingsformen tog åratal.

Sedan kom det att samarbeta med den för människans och som jag ser det, världens högsta och bästa.

När resultaten varit bestående i flera år för både mig själv och andra, kunde jag börja att initiera andra QiBalance terapeuter.Mitt hjärta har alltid brunnit för att hjälpa människor. Driften till att ge råd till alla som frågat vägledde mig hängivet till alla utbildningar och jag har bugat inför de människor som har velat se mig som shaman eller guru. Men det handlade enbart om att lämna över mig till någonting som var mycket större än mig själv och jag har själv aldrig känt mig som någon guru direkt.


Villigt erkänner jag att jag älskar att lära ut och har en naturlig fallenhet för pedagogik med tålamod. Men, utan silkesvantar!

Jag har inga skrupler, utan är mer i min struktur extremt rak och tydlig. Det kan nog vara smärtsamt ibland. Men jag fungerar, och ska tydligen fungera som en "Galactisk Elektrisk blueprint- spegel" :-)


Som de flesta andligt inspirerade människor är jag konstnärligt lagd med en stor portion fantasi.
Mitt kall och mina främsta livsuppgifter har den röda tråden att utveckla först mig själv och mina medmänniskor till att finna balans, och att vara i balans.

Rättvisa är mitt måtto, och att vi alla ska kunna stå i sin sanning en dag! Och att själv stå i modet att våga misslyckas.

Samtidigt har det varit en prövning och utmaning att stå i min kraft som drivande och skapande av QiBalance med allt vad det inneburit.

Skönheten ligger i utmaningen och att växa som individ. Även i viljan att förfina mitt jag och allas jag för en bättre värld att leva i.