Eva Andersen

QiBalance Access terapeut


Kontakt

Nås lättast på SMS

070 - 548 30 80


TINGSRYD


info@evaandersen.nu

www.evaandersen.nuGLAD • RAK • LUGNDipl. Certifierad Shamansk healer

Regression

Dipl & Cert KBT & ACC coach - Acceptance & commitment coaching)

Dipl & Cert Mental & Andlig coach, Dipl & Cert Beroende & medberoende coach

Dipl Cool talare (retorik) & meditationsledare


Vägledning/ information & coaching för dig med medberoendeproblematikOm mig

Mitt andliga uppvaknande (Andlighet för mig är att acceptera och älska sig själv precis så som man är, utan masker och skydd och leva i sanning mot sig själv och andra.) och ständigt pågående och stundtals prövande, personliga utvecklingsresa började 2003.


Jag kan erkänna att det funnits både mörka och skrämmande stunder av prövningar, hinder och motgångar, men har alltid funnits en inre drivkraft av att gå vidare och att det är värt det.


Med hjälp av min kropp som är mitt instrument, verktyg och scanner så känner jag i min kropp var dina blockeringar sitter och vilken känsla som du satt där och kan på så sätt hjälpa dig att släppa på den.


Sedan 2003, började jag min ständigt pågående personliga och andliga utvecklingsresa som pågått genom flertalet kurser. Bland annat, Intuitiv Healing, Regression, Medvetandeutveckling, Tarot, Mindfulness, Shamansk healing, Trancemediumskap, Trancehealing, KBT & ACC Coach, Beroende & Medberoende Coach, Mental & Andlig Coach, QiBalance Access Terapeut.


Min önskan är att hjälpa dig som vill, överkomma det som hindrar dig från att nå inre lugn och balans, så du kan sätta igång din egen läkning och läka oavsett vad det gäller, för att hitta inre lugn, känna harmoni och få LIVSKVALITÉT, att göra det.Jag har ett holistiskt synsätt, allt hänger ihop, kropp, själ, tanke, kost och hälsa. Min sanning är att ALLT är lika viktigt och sammankopplat och att man behöver finna en balans i detta. Ditt inre, speglar ditt yttre.


Jag är intresserad av alla former av psykologi och vad som pågår i vårt inre, hur våra tankar och känslor påverkar oss och våra handlingar. Varför vi gör som vi gör osv.


Andra intressen är drömtydning, kost, hälsa, sy, läsa böcker och dansa, även om det kanske mestadels sker i vardagsrummet.. ;-)


Försöker att ständigt utveckla mig, utforska och lära mig nya saker. Jag värnar om Moder jord och vår natur och försöker i största möjliga mån leva så rent och tillsatsfritt som möjligt. Jag gillar att vistas i naturen och få uppleva alla dess magiska skiftningar. Har en underbar plats som

är ett andningshål för mig, där jag och en vän tankar energi och njuter av stillheten.