Ett samtal kan förändra allt!


Skapar jag

kaos eller kärlek?

QiBalance

Coaching & vägledning

Förmånligt för dig som behöver stöd och hjälp.


Vill du buffra så du har fler än ett samtal och till lägre pris att använda dig av när helst du behöver?

Se våra erbjudanden för samtalspaket


Ordinarie pris per 45 min samtal är 550 kr

Du kan buffra som du önskar!

Och du kan samtala när du önskar!

Betala för 3 samtal - 1350 kr (ord.pris 1650 kr) kostnaden blir endast 450 kr/gång

Betala för 4 samtal - 1600 kr (ord.pris 2200 kr) kostnaden blir endast 400 kr/gång


Barn från 7 år och ungdom under 18 år 300 kr/gång

Barn/ungdom plus förälder i Gentle Talk till förståelse och sämja 600 kr/gång


Observera att priserna och paket kan skilja sig åt hos våra terapeuter och coacher

Här är vi som erbjuder ovanstående paket


Att förstå Ordets betydelse, kan hjälpa oss på vägen i vardagen.


Vi har alla rädslor eller fobier av något slag.

Jag själv var livrädd för att drunkna, så jag utmanade mig med att ta dykarcertifikat.

Det är det bästa jag gjort för att övervinna den största rädslan jag hade, som hindrade mig från att leva fullt ut.


Där nere kunde jag även dumpa ogästvänliga ångestkänslor och låta havet visa mig hur jag kunde börja samarbeta med mig själv i stället för att åka den berg och dalbana jag upplevde styrde mig på mer än ett plan.Känslor är som hav.


Det kan vara stormiga, guppiga, som mjuka vågor och kav lugnt.

De kan vara som gröna laguner, turkost rev, blått inbjudande och som svarta hål.

Det kan svälja och sluka allt det sköna, glädje och kärlek. Det kan överösa för mycket känslor till eufori och galenskap och det kan skölja över oss som renande vederkvickande och livsgivande känslor. Vi kan känna oss tyngdlösa och samarbeta med havs miljön och vi kan låta oss slukas.


Gentle Talk  är en fantastisk mjuk teknik som är jättefin att ha tillgång till för både parrelationer och barn eller ungdom och förälder. Tekniken är urgammal och bygger på en "talkingstick", alltså en pinne som hålls av den som talar, - i jagform, så allt som behövs bli hört får höras och allt som behövs sägas får bli sagt utan att någon avbryter. Och alla kan få möjligheten att känna sig förstådd och utrymme att förstå. 

Tekniken är fantastiskt förlösande och hela rummet blir förändrat i energin då förståelse utbreder sig i var och en av alla berörda parter. Känslor är just vattnets element. Men känslor kan inte existera om inte tanken är där först. Tankar är luftens element. Och som du vet så kan inte havet brusa upp om inte vinden hjälper till. Och blåser det för mycket, blir det ett stormande hav.Emotioner, eller känslor har en förmåga att byggas upp, och vi har en inbyggd förmåga att skjuta dom ifrån oss.


De byggs upp och vi är lärda att motstå, eller stå emot eller fly från känslor och saker som inte känns bra i stället för att känna känslor i händelser som inte känns bra.


Så många av de sakerna skapar negativa molekyler.

Så snart de är formade så är de verkliga.

Och du kan inte ens få bort dom ur kroppen!


Du känner ångesten och du blir inte fri från den. Så vida du inte vet HUR du ska göra.


I slutänden av det, är att du förstår att du är rent strålande ljus. Du är energi. Du är!


Tänk dig en värld, en värld som du är omgiven av, där det endast finns människor som manifesterar det de i hjärtat är här för att göra i sin renaste skaparform.

Det är dit vi är på väg, i denna 5:e dimensionen.

Det är inte lika svårt att träda in i den, som det är att träda ut ur 3:e dimensionen som innebär jantelags-bojor, rädslor, ego, makt och så vidare.


Ja, det är en resa med visioner!

Och detta är bra att förstå; jag har i hela mitt liv visualiserat, skapat bilder, som jag försökt att antingen undvika men då i stället dragit mig till dom i form att att jag återupprepat tankar, ord och bilder i min hjärna som skapat min upplevelse av världen och mitt liv.

Jag förstår nu att jag behöver visualisera nya bättre bilder och använda ord och meningar som gynnar mig och min framfart i mitt liv till att manifestera det jag vill ha. Jag behöver vara klar över vad det är jag vill ha i mitt liv och fokusera på vad jag vill ha i stället för att fokusera på vad jag inte vill ha.


Jag förstår att jag behöver vilja medvetandegöra, allt detta i mig själ,v inifrån och ut. Jag förstår att det kommer att ge ringar på vattnet. :-)


När vi nu vet att det är tankarna som är grunden till hur vi känner så är ordens betydelse den största faktorn och lika väl den största boven.


Om jag har en infektion i kroppen så låter jag inte den vara kvar.

Jag går till läkaren eller så lägger jag mig tills febern går ner.


Men vad säger du om jag påstår att infektion är kroppens sätt att påvisa att jag bär på ilska! Ilskan med den illröda ilskna färgen liksom feberns röda färg som tyder varning! Överhettning! Det är alldeles för mycket eld! Vi behöver svalkas med vatten!


Och vi behöver en plattform att stå på. Vår planet, med fast mark under fötterna. Jordelementet som hjälper oss att ha balans mellan värme och trygghet och kyla och nyskapande så att vi kan samverka med vårt elektromagnetiska fält - dragningskraften. Den som hjälper oss att vara lugna, sakliga, balanserade, iakttagande, observanta, komma ihåg rätt saker för att slippa göra om misstag, och utvecklas. (Den som QiBalance hjälper oss med)


Nu till betydelsen av ORDET!


För att förstå ordets betydelse behöver jag förstå vad vissa ord gett mig för negativa känslor och hur vissa ord FÖR BORT MIG FRÅN MIG SJÄLV!


När jag undersökt varje ord behöver jag därefter göra det AKTIVA VALET att ELIMINERA dom från mitt ordförråd. DE ÄR SKADLIGA FÖR MIG! Om jag vill ha ett nyare friare liv behöver jag börja ta ansvar för hur jag uttrycker mig. Och det kan jag endast göra genom att tänka på vad jag säger INNAN jag säger det!


Vad ska till för att jag ska ha en vacker relation till mig själv?

Vad ska till för att jag ska ha en vacker relation till min omvärld?


Orden jag behöver tänka på är MAN, BORDE, MÅSTE, INTE, OM, MEN


Nu till FÖRSTÅELSEN och TRÄNINGEN!


Hur ofta använder jag ordet “man” när jag talar om mig? Att tala i jag-form är viktigt dels för att min egen hjärna ska förstå när jag talar om mig och när jag inte gör det. När jag vill vara sann, så är det också sant jag behöver tala.


När jag talar i jag-form förstår även alla jag talar till vilken person jag menar, och att jag står för det jag säger. Det här får mig att känna att jag står för det jag känner. Jag höjer min självkänsla när jag talar i jag-form.


Hela jag känner att jag menar mig när jag säger jag och mig, min och mitt. (även om vi inte kan äga något mer än självkänslan, som dock är en färskvara som behöver mitt stöd och omsorg) Och det är ett 100-procentigt stöd jag ger ger mig när jag talar i jag-form.


ÖVNING


Säg HÖGT för dig själv; “Man mår så dåligt när allting går emot en”.

Säg den meningen och KÄNN hur det känns i dig.


Ändra nu meningen till “Jag mår så dåligt när allting går emot mig”.

KÄNN hur det känns i dig.

En gång till; “Man mår så dåligt när allting går emot en”.

Stanna upp inom dig och KÄNN hur det känns.

Och så igen; “Jag mår så dåligt när allting går emot mig”.

En gång till! Alla ting är tre :-)

Säg det högt och känn efter; “Man mår så dåligt när allting går emot en”.

“Jag mår så dåligt när allting går emot mig”.


“Man njuter verkligen av det här” - “jag njuter verkligen av det här”

“Man kanske borde ta och städa” - vad ger detta mig för känsla?


Det kan vändas till “jag ska städa snart”, eller jag vill städa i eftermiddag” eller “det behövs städas, så jag har satt upp eftermiddagen till det”


Man kanske borde betala räkningarna” - vad ger det mig för känsla?

Det kan vändas till “jag ska betala räkningarna nu” eller “i kväll ska jag sätta mig med alla räkningar”

Alltså; byt bort MAN mot JAG


Jag är övertygad om att du verkligen KÄNDE att det är skillnad inom dig när du talar i jag-formen. Du har talat i man-form så länge därför att du tränat på det.

Det är inte bara du, dina lärare utan även hela svenska samhället som - tror jag- av jantelagen inte talar i jagform.


Det var ju fult att vara någon. Och jag är ingen och jag är neutral och kan därmed inte anklagas om jag inte är klar och tydlig. Om jag är otydlig kan jag förvirra andra och det är bra därför då slipper jag bli anklagad. Jag slipper stå till svars för att jag menade mig när jag talade om mig. Ja, den varianten är ju smart kan tyckas på 600-talet efter Kristus! Då var världen hård och vi har i vårat arv fortfarande i omedvetenhet vandrat i dessa järnbojor runt fotknölarna.

Är det kan hända dags att bli medveten snart?

Det har gått 2019 år sedan dess!


Byt bort BORDE mot VILL


Ingen borde förstå mig! Jag är den som borde förstå mig.

Jag borde förstå att de andra inte förstår mig.

Jag förstår inte dom helt ut. Jag borde inte känna annorlunda än jag gör.

Jag känner det jag känner.


Jag känner därför att jag innan känslan har skapat tankar kring en eller fler händelser och sedan har jag valt att behålla dom trots att de var smärtsamma. Samtidigt som jag försökt att undvika som.


Jag själv och ingen annan har skapat denna dubbla motstridighet inom mig.

Att ha minnet kvar så som jag skapade det och sedan förhållit mig till och skapat en övertygelse kring, som jag samtidigt vill undvika.


Mycket komplext, men jag är nu, när jag förstår det här, övertygad om att jag kan ändra hela mitt förflutna och därmed min framtid genom att aldrig ge det näring. Med det enkla sättet att förstå mig själv mer och mer.

Ändra små ord och ta bort endast några få ord.

Jag blir mer och mer för varje steg jag tar mer klar över vad jag vill i mitt liv och vad jag inte vill.


Ingen borde ha gjort annorlunda än vad det gjort. Jag borde inte ha reagerat eller gjort annorlunda val, sagt annorlunda eller någonting annorlunda än vad jag gjort. Det är en villfarelse för mig att tro så.

Jag endast, har ansvaret för mina känslor. Jag har aldrig ansvar för andras känslor. Andra har aldrig ansvar för mina känslor.

Andra och jag har eget ansvar för hur vi säger saker. Vilka handlingar vi gör. Vad vi tänker. Jag kan förstå att ordet borde för mig bort från mig själv och skapar skuld och skam.


Byt bort MÅSTE mot VILL


Jag måste inte betala hyran, Men jag kommer att få konsekvenser när jag inte betalar dem. Därför VILL jag betala hyran. Så att jag kan bo kvar. Det är en aktiv och medveten handling där jag följer viljan att betala räkningen och känna mig lättad och trygg då jag gjort det.

Däremot, har jag i hela mitt liv kanske använt den förgängliga felaktigt inlärda negativa frasen “jag måste betala hyran”. Hur får det mig att känna? Jobbigt? Motigt? Kravfyllt?

Hur skulle den meningen kännas när jag i stället säger; Nu är det snart dags att betala hyran. Enkelt, konkret, neutralt.

Det är tanken om "OM" som skapar allt annat än neutralitet här.

Tanken om att du inte har tillräckligt med pengar och att du kanske tvingar dig att prioritera. Detta underlättar för andra negativa ord som skapar - alltså du manifesterar- en onödig olustig känsla som senare manifesterar fler sådana i aldrig sinande ström förrän du själv sätter stopp och förändrar dina tankar, så att du får ett annat förhållningssätt, så att du får ett lättare skönare och mer behagfullt liv.


Tag helt bort ordet INTE


Min hjärna kan omöjligt ta emot och förstå ordet inte. Hjärnan kan aldrig skapa annat än kemiska ämnen och är ett uträkningssystem som sänder kemikalier genom hormoner och nervsystem.

Hjärnan reagerar på alla andra ord än ordet inte.

Hjärnan kan heller inte skilja på vad den ger ut och vad den ger ut. Så när jag upprepande matar min hjärna med till exempel att snacka skit om någon som jag tycker skadar mig så talar jag om för min hjärna att jag snackar skit om mig själv och att jag skadar mig själv.

Hjärnan svarar snällt med att sända all den skadliga stora hop av kemikalier till dig själv i stället för den som du är besviken på och vill skada.


Säg till dig själv att du inte ska ramla där det är halt, så är det där du ramlar.

Hjärnan svarar och lyder!

Säg till dig själv “det är för bra för att vara sant” och vips så är det borta!

Säg till ditt barn, ta inte den röda bollen, och det är den röda bollen barnet tar.

Någon säger till dig att inte tänka på rosa elefanter, så ....ja...nå?

Vad är det som tanken är fylld av? Rosa elefanter så klart!


Vad vaksam på ordet OM Framförallt i samband med ordet “bara”.

Tänk om det hade varit annorlunda, Tänka om jag hade gjort annorlunda. Det finns inget om efter att något redan skett. Det som har skett, det har skett.

Att tänka på det sättet, att säga om, eller att säga eller tänka “bara det hade”, “bara han eller hon hade”, “bara jag hade” gjort annorlunda, då hade inte... Där har jag använt både orden “om” och “inte”. Det får mig att känna ånger och ger skuld till andra och mig själv.


Jag kan använda ordet “OM” för att manifestera det du vill ha!

En mycket gammal drömteknik, där vi manifesterar genom att upprepade gånger säger till någon i medvetet syfte att manifestera, till exempel säger “om jag hade ett nytt hem, så skulle jag må ...och jag skulle känna mig...jag skulle bjuda in mina vänner och jag skulle ...Den som lyssnar bekräftar hela meningarna med en annan relativt ny teknik som heter giraffspråket, med att för varje mening upprepa och bekräfta. Till exempel; Åh, du vill ha ett nytt hem! Hur ser det ut? Var ligger det? Hela konversationen går ut på att tala rakt, i sin vilja, att bli hörd. Att höra och bekräfta och utveckla hela drömmen om vad som ska manifesteras. I övningen skrev vi båda eller alla som var närvarande även ned vad som sades och lästes upp högt för att bekräfta detta sammanställda och få drömmen hörd i samband med de GODA KÄNSLOR som uppstår då en dröm berättas och blir hörd. Eftersom hjärnan och hjärtat behöver samarbeta helt ostört med att bli i samma frekvens. Universum lyssnar aldrig på dina tankar, den svarar upp på dina känslor. Och det är dina tankar som skapar känslor.


Tag helt bort odet MEN


Så fort jag lyssnar på någon och säger till exempel; “ja, men - och lägger till det jag tycker, - så har jag lika gärna kunnat säga; jag skiter i vad du vill eller önskar förmedla. Min önskan är viktigare”.


Varje gång jag sagt något och någon annan säger; “ja, men - och lägger till något de tycker - så känner du dig ohörd. Som att det du sa inte var viktigt.

Detta ord “men” skapar aldrig en rak och sann kommunikation.


För att vara rak och tydlig, kan jag säga till den jag talar med, om jag är av annan åsikt eller önskan; Jaha, du vill ha pizza, jag skulle vilja ha indiskt. Finns det någon restaurang som har både ock? eller ska vi beställa hem från olika ställen?


Det sättet att formulera mig på får mig mer ödmjuk, mer sann, jag hindrar eventuell konflikt, och även om det inte uppenbart skulle bli en konflikt för detta lilla, så kan detta leda till det vi kallar passiv aggressivt beteende, genom att personen får en dold låg känsla med att dennes önskan förbigicks.


Personen kan bli sur trots att denne har gått med på mitt förslag, men senare kan en skopa irritation komma tillbaka. Och jag fattar ingenting. Jag tycker min vän är knasig och jag tar det personligt eftersom jag känner mig anklagad.


Det var bara ett av många exempel på hur ord missbrukas. Och slungas tillbaka.


Vi QiBalanceterapeuter har en kista full med verktyg vi gärna delar med oss av. Vi har hjärtan av guld och generositet. Vill du ha din hjälp av oss så finns vi här, för dig!


Lycka till i ditt liv 


//AnnieTag tillbaka ditt jag!


Tag tillbaka dig själv fullt ut !


Ge din visdom chansen, att få spridas i ljuset.

Från livets lidande i kunskap till växande erfarenheter. Skriv! Skratta!  Gråt! Lev!

Kom ihåg ditt ursprung! Vem är du? Vart kommer du ifrån? Vart ska du? Vad vill du?


Du har ett syfte med ditt liv.

Du kom hit av en orsak. Att finna något.

Och att ge något!

Och du har något stort att bidra med.

Du är en del av allt.

Glöm inte vem du är. Du behövs!

Stråla  för vår vackra jord :-)


Vi ska finnas för varandra.

Vi är alla ett. Vi behöver alla vår planet.

Men vår planet klarar sig utmärkt utan oss.


Bli en regnbågskrigare Ge ditt bidrag i ljusarbetet där allt startar med dig själv.

I ett kvantsprång Inifrån och ut

I kärlek / Annie Ann och Eva